Info

Framgångar och Motgångar

”Vad är deras värsta ögonblick i karriären? Vem öppnade dörren för dem? Och vad är just deras karriärrecept?" Framgångar & Motgångar är en podd där manusförfattaren och story konsulten Johanna Ginstmark intervjuar personer från film- & tv-branschen om vad som ligger bakom deras framgångar.
RSS Feed
2020
August
April


2019
September
April
March
January


2018
December
November
October
September
January


2017
December
November
October
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: September, 2018

Välkomna till Framgångar och Motgångar, en podd som tar dig bakom kulisserna och under ytan på det glittrande isberget som är film- och tv-branschen.

Sep 17, 2018

foto Elle JohnsonI den första episoden för säsongen möter vi den modiga och autentiska regissören Rojda Sekersöz i ett samtal som handlar om viljan att berätta historier och om behovet av att behöva göra nytta för världen. Vi pratar om det vi kan möta i arbetet som ojämlikhet, makt, osunda arbetsrelationer och tystnadskulturen i branschen. Men det är också ett samtal där vi pratar om självförtroende, att lägga krokben för sig själv och om att sluta ta ansvar för andra människors känslor. Välkommen tillbaka till Framgångar och Motgångar!

Rojda tipsar om boken Raskrigaren  av Mattias Gardell. Här hittar du mer information om den och författaren: http://www.leopardforlag.se/bok/raskrigaren/

Här kan du kika in på några av Rojdas fantastiska spoken word
Varje Sandkorn har ett nummer: https://www.youtube.com/watch?v=zxGjtTvWKcU
Dilo: https://www.youtube.com/watch?v=JwvQqNT31Dw

Rojda är med i Revolution Poetry, här hittar du mer om dem: https://www.bonniercarlsen.se/Bocker/lyrik/r/revolution-poetry/

Rojdas podcast Rötter hittar du här: https://itunes.apple.com/se/podcast/podcast/id1338506428?mt=2

Rojdas instagram: rojda.sekersöz

Foto: Elle Johnson

1